Meld je aan en ontvang €10 korting per kamer/per nacht

Kerstmenu

3-gangen | €39,50
4-gangen | €48,50

3-gangen wijnarrangement | €19,50
4-gangen wijnarrangement | €24,50

Amuse van de chef

Voorgerechten

Pulpo (inktvis)
Augurk | Kimchi

Bruschetta
Paddenstoelen | Kastanje Crème

Steak tartaar
Aardappel Mille-Feuille | Rode Portsiroop

Tussengerecht

Rode Snapper
Kafir limoen

Hoofdgerechten

Ravioli Knolselderij
Bundel paddenstoelen | Romige truffelsaus

Flat Iron Steak
Parmentier | Jus de Veau*

Zeebaars en papillote
Seizoensgroenten *

Hert
Wildjus | Pommes fondant*

* Hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites en frisse salade

Desserts

Chocolade brownie
Crème Anglaise

Kaasplateau
3 verschillende kazen | Brood | Rinse appelstroop (+€5,00)

Medewerker van Brasserie Revue