Meld je aan en ontvang €10 korting per kamer/per nacht

Superior

Onze luxe Superior kamers zijn met hun oppervlakte van maar liefst 40 m2 qua grootte superieur aan alle andere kamers. Behalve bijzonder ruim, is dit kamertype ook extra comfortabel, dankzij de aanwezigheid van een ontspannend ligbad, naast de separate inloopdouche. Daarnaast zijn de Superior kamers gelegen aan de rustige achterkant van ons hotel. De ideale kamer voor een heerlijk, ontspannen verblijf!

De Superior kamers hebben allen een eigen design. Bij enkele van deze Superior kamers is het ligbad gesitueerd in de kamer zelf, bij anderen in de badkamer. Mocht u hier een specifieke voorkeur in hebben, geeft u dit dan gerust aan in de notities bij het reserveren van uw kamer. De receptie zal hier dan, indien beschikbaar, rekening mee houden.

Deze kamers zijn uitgerust met Kingsize Swiss Sense Boxspring, Flatscreen televisie, espresso machine met gratis Blanche Dael capsules, airconditioning en gratis WiFi. Daarnaast beschikt de kamer over een ligbad, inloopdouche en verzorgingsproducten van Rituals.