Meld je aan en ontvang €10 korting per kamer/per nacht

Medewerker Bediening - fulltime

Wil jij graag aan het mooiste plein van Maastricht werken?
Wij willen ons team van Brasserie Revue graag versterken met een enthousiaste nieuwe collega!

Brasserie Revue is de lokale eetgelegenheid van Boutique Hotel Le Theatre met een prachtig terras aan het Vrijthof in Maastricht.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en gepassioneerde collega in de bediening met goede sociale vaardigheden. Je biedt vriendelijke, gastvrije service aan onze gasten tijdens ontbijt, lunch en diner, adviseert hen in menu- en drankkeuze, verricht barwerkzaamheden en overige taken die hiermee samen hangen.

Ons team staat iedere dag klaar met een glimlach om onze gasten een fijne dag te bezorgen. Plezier en passie staat bij ons bovenaan!

De diensten bestaan uit dagdiensten (van 08:00 uur tot 16:00) en avonddiensten (16:00 tot sluit), doordeweeks en in het weekend.

Functie-eisen

  • Vloeiend Nederlands of Engels
  • Flexibiliteit (door de weeks en weekenden)
  • Stress bestending en representatief
  • Gast georiënteerd
  • Teamplayer, verantwoordelijk en proactief
  • Besluitvol en creatief


Wie zijn wij?
Boutique Hotel Le Theatre, maakt onderdeel uit van Brouwer Horeca Groep. Brouwer Horeca Groep bestaat uit drie verschillende horeca gelegenheden, gelegen in het hart van Maastricht. De andere twee horeca gelegenheden zijn Au Mouton Blanc en Fitz-Roy. Door de diversiteit van vestigingen, zorgen wij ervoor dat er voor jou kansen zijn om te groeien en verder te ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?
Een baan die je uitdaagt, binnen een bruisend hotel en/of restaurant, waarin je jezelf verder kan ontwikkelen en jouw persoonlijke inzet wordt gewaardeerd. We bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen Brouwer Horeca Groep. Je werkt met flexibele werkdagen en werktijden. Dus of je nu een ‘ochtendmens’ of ‘avondmens’ bent, wij hebben de ideale shift voor jou! Deze variëren van 8:00 tot 16:00 of 16:00 tot sluiting.

Kort

  • Competitief salaris
  • Enthousiast en jong team
  • Flexibele werktijden

Klinkt het alsof jij past binnen ons bedrijf en lijkt dit jou de ideale baan? Solliciteer dan snel, de koffie staat klaar!

Medewerker van Brasserie Revue in Boutique Hotel Le Theatre

Solliciteren