MENU REVUE € 32,50

Voorgerechten

Steak Tartare | Kwartelei | Chimichurri

Garnalenkroketten | Citrus Mayo | Kruidensalade

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten
en aardappelgarnituur

 

Kalfsentrecote | Truffeljus

Op de huid gebakken Roodbaarsfilet | Antiboise

Desserts

Appel Tarte Tatin | Karamel | Witte Chocolade ijs | Sabayon

Kaas Plateau met 4 Streekkazen | Kletzenbrood (Supplement € 3,- )

Medewerker van Brasserie Revue

Lunch

11:30 uur tot 17:00 uur.

ZUURDESEM BROOD

CLASSICS

DINER

Vanaf 17:00 uur.
* Gerechten worden geserveerd met verse frites en frisse salade.

VOORGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

ONTBIJT

Vanaf 8:30 uur tot 11:00 uur.

APPETIZERS

Vanaf 14.00 uur.